Bekijk de promo van SBS6' nieuwe talentenjacht The Talent Scouts

Bekijk de promo van SBS6' nieuwe talentenjacht The Talent Scouts

Dinsdag 20 juni 2023 om 13:03

SBS6 heeft een nieuwe talentenjacht in petto voor de kijkers deze zomer. In The Talent Scouts gaan 'scouts' Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan om de beste zangtalenten aan zich te binden. Uiteindelijk wint de nieuwe nationale topartiest een ongekende prijs!

Bekijk de promo van The Talent Scouts hieronder.

The Talent Scouts is vanaf zaterdag 8 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk de promo van SBS6' nieuwe talentenjacht <em>The Talent Scouts</em> SBS6 heeft een nieuwe talentenjacht in petto voor de kijkers deze zomer. In The Talent Scouts gaan 'scouts' Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie de strijd met elkaar aan om de beste zangtalenten aan zich te binden. Uiteindelijk wint de nieuwe nationale topartiest een ongekende prijs! Bekijk de promo van The Talent Scouts hieronder. The Talent Scouts is vanaf zaterdag 8 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Avatar Sky van Jill Helena en Nathalie Chaves Bekijk deze video » Loretta Schrijver: 'Bouke, we can't help falling in love with you' (Koffietijd) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Sébas Diekstra over aangifte The Voice-slachtoffer Nienke Wijnhoven Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's