Video: Code Oranje raast over Zeeland met hevig onweer en stortregens

Video: Code Oranje raast over Zeeland met hevig onweer en stortregens

Video: <em>Code Oranje</em> raast over <em>Zeeland</em> met hevig onweer en stortregens Nederland staat onder de invloed van Code Oranje, met zware regenval en onweer die het land teisteren. Het KNMI waarschuwt voor hevige neerslag en lokaal onweer, met de mogelijkheid van wateroverlast en blikseminslagen. Deze weersomstandigheden kunnen gepaard gaan met sterke windstoten en hagel. Tekst gaat verder onder de video. #onweer en #water #regen. Het is begonnen.... pic.twitter.com/rZUgjWo2Pl— ben zeeland (@BPoeser) June 20, 2023 ZeelandIn Zeeland is de weersverandering al goed merkbaar, waar regenbuien en onweersactiviteit zich hebben ontwikkeld. Het neerslaggebied zal zich naar verwachting langzaam uitbreiden naar andere delen van het land gedurende de komende uren. Houd de actuele weersvoorspellingen en waarschuwingen in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.​Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl​Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur​Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast Bekijk deze video » Verkoelende buien na hittegolf maken Nederlanders blij: "Eindelijk regen!" Bekijk deze video » Video: straten blank in Noordwijkerhout Bekijk deze video »
Weer :
Video: Code Oranje raast over Zeeland met hevig onweer en stortregens

Nederland staat onder de invloed van Code Oranje, met zware regenval en onweer die het land teisteren. Het KNMI waarschuwt voor hevige neerslag en lokaal onweer, met de mogelijkheid van wateroverlast en blikseminslagen. Deze weersomstandigheden kunnen gepaard gaan met sterke windstoten en hagel.

Tekst gaat verder onder de video.

Zeeland
In Zeeland is de weersverandering al goed merkbaar, waar regenbuien en onweersactiviteit zich hebben ontwikkeld. Het neerslaggebied zal zich naar verwachting langzaam uitbreiden naar andere delen van het land gedurende de komende uren. Houd de actuele weersvoorspellingen en waarschuwingen in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele veranderingen.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl


Buienradar 24 uurs-verwachting
Buienradar.nl voor komende 24 uur


Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV