Video: Barry Atsma verwerkt het overlijden broer Rimmert in een nieuwe serie

Video: Barry Atsma verwerkt het overlijden broer Rimmert in een nieuwe serie

Dinsdag 20 juni 2023 om 17:51

Barry Atsma is momenteel druk bezig met een serie die geïnspireerd is op het leven van zijn overleden broer Rimmert, die het downsyndroom had. In gesprek met RTL Boulevard deelt Barry zijn gevoelens over het gebruiken van zoveel persoonlijke ervaringen met Rimmert voor de serie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Barry Atsma</em> verwerkt het <em>overlijden broer Rimmert</em> in een nieuwe serie Barry Atsma is momenteel druk bezig met een serie die geïnspireerd is op het leven van zijn overleden broer Rimmert, die het downsyndroom had. In gesprek met RTL Boulevard deelt Barry zijn gevoelens over het gebruiken van zoveel persoonlijke ervaringen met Rimmert voor de serie. Tekst gaat verder onder de video. Overleden broerBarry Atsma krijgt de kans om zijn persoonlijke band met zijn overleden broer Rimmert te verwerken in een nieuwe serie. In een interview met RTL Boulevard deelt Barry zijn emoties en benadrukt hij hoe bijzonder het is om zoveel herinneringen aan Rimmert te kunnen gebruiken voor deze productie: "Het is ontroerend om zoveel uit mijn verleden met Rimmert te gebruiken voor de serie." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Barry Atsma verwerkt het overlijden broer Rimmert in een nieuwe serie

Overleden broer
Barry Atsma krijgt de kans om zijn persoonlijke band met zijn overleden broer Rimmert te verwerken in een nieuwe serie. In een interview met RTL Boulevard deelt Barry zijn emoties en benadrukt hij hoe bijzonder het is om zoveel herinneringen aan Rimmert te kunnen gebruiken voor deze productie: "Het is ontroerend om zoveel uit mijn verleden met Rimmert te gebruiken voor de serie."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's