Herman Brusselmans in Marcel & Gijs over medium Liesbeth: "Kan voor mijn part doodvallen"

Herman Brusselmans in Marcel & Gijs over medium Liesbeth: "Kan voor mijn part doodvallen"

Woensdag 21 juni 2023 om 11:48

Woensdagavond komt medium Liesbeth van Dijk in de dagelijkse SBS6 talkshow Marcel&Gijs. Dat werd dinsdagavond bevestigd. Zij is regelmatig in Business Class te zien, het programma van de onovertroffen presentator Harry Mens. Liesbeth voorspelde daar een korte carrière voor beide heren als talkshow host.

"Doodvallen"
Marcel & Gijs zijn nu nog dolblij over Liesbeths toezegging te komen. In het kader van hun strijd tegen de ‘ontlezing’ waren dinsdagavond programmamaker Raven van Dorst en auteur Herman Brusselmans te gast. Op de vraag wat zij van Liesbeth vinden had Herman een kort maar krachtig antwoord: “Liesbeth kan voor mijn part doodvallen". Sterker nog, hij heeft dáár zo z'n eigen voorspelling over...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

<em>Herman Brusselmans</em> in <em>Marcel &amp; Gijs</em> over medium Liesbeth: &quot;Kan voor mijn part doodvallen&quot; Woensdagavond komt medium Liesbeth van Dijk in de dagelijkse SBS6 talkshow Marcel&Gijs. Dat werd dinsdagavond bevestigd. Zij is regelmatig in Business Class te zien, het programma van de onovertroffen presentator Harry Mens. Liesbeth voorspelde daar een korte carrière voor beide heren als talkshow host. "Doodvallen"Marcel & Gijs zijn nu nog dolblij over Liesbeths toezegging te komen. In het kader van hun strijd tegen de ‘ontlezing’ waren dinsdagavond programmamaker Raven van Dorst en auteur Herman Brusselmans te gast. Op de vraag wat zij van Liesbeth vinden had Herman een kort maar krachtig antwoord: “Liesbeth kan voor mijn part doodvallen". Sterker nog, hij heeft dáár zo z'n eigen voorspelling over... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 20 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Heerlijke tv: Marcel & Gijs worden aangepakt door Harry Mens en Liesbeth van Dijk Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen HAAT kamperen: 'Ik houd niet van dat primitieve' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's