Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag krijgt Raven van Dorst weer hoog bezoek op de boerderij. In Boerderij van Dorst komen deze keer Bram Krikke en S10 langs om de handen uit de mouwen te steken en een goed gesprek te voeren. Alle fragmenten uit deze uitzending Raven in Boerderij van Dorst: ‘Ik sta hier met de twee witste mensen van Nederland’ Bekijk deze video » Zien: S10 openhartig over jeugd vol depressies en psychoses in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Raven voelt sterren aan de tandElke week komen bekende Nederlanders in duo’s langs bij Raven om werk te verzetten op de boerderij. Ook dit seizoen staat er weer van alles op de to do-lijst, van werken op de akker tot de dieren verzorgen. Ondertussen voelt Raven de sterren ook stevig aan de tand. Eerder deze reeks waren onder anderen Theo Maassen, Janny van der Heijden, Arnon Grunberg en Geraldine Kemper te gast. Relaxen in hottub na werk op boerderijWoensdag komen Bram Krikke en S10 (Stien den Hollander) helpen op het erf. De presentator en zangeres halen struiken en onkruid weg om ruimte te maken voor een hottub. S10 is druk bezig met het creëren van een vlindertuin en Bram maakt een nieuwe vogelverschrikker nadat die van Maarten van Rossem het heeft begeven.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 21 juni 2023 om 21:13

Woensdag krijgt Raven van Dorst weer hoog bezoek op de boerderij. In Boerderij van Dorst komen deze keer Bram Krikke en S10 langs om de handen uit de mouwen te steken en een goed gesprek te voeren.

Raven voelt sterren aan de tand
Elke week komen bekende Nederlanders in duo’s langs bij Raven om werk te verzetten op de boerderij. Ook dit seizoen staat er weer van alles op de to do-lijst, van werken op de akker tot de dieren verzorgen. Ondertussen voelt Raven de sterren ook stevig aan de tand. Eerder deze reeks waren onder anderen Theo Maassen, Janny van der Heijden, Arnon Grunberg en Geraldine Kemper te gast.

Relaxen in hottub na werk op boerderij
Woensdag komen Bram Krikke en S10 (Stien den Hollander) helpen op het erf. De presentator en zangeres halen struiken en onkruid weg om ruimte te maken voor een hottub. S10 is druk bezig met het creëren van een vlindertuin en Bram maakt een nieuwe vogelverschrikker nadat die van Maarten van Rossem het heeft begeven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's