Raven in Boerderij van Dorst: ‘Ik sta hier met de twee witste mensen van Nederland’

Raven in Boerderij van Dorst: ‘Ik sta hier met de twee witste mensen van Nederland’

Raven in <em>Boerderij van Dorst</em>: ‘Ik sta hier met de twee witste mensen van Nederland’ Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist In Boerderij van Dorst is Raven hard aan het werk, samen met S10 en Bram Krikke. Raven vraagt Bram of hij zich wel heeft ingesmeerd met zonnebrandcrème. En dat blijkt niet het geval te zijn. “Ik sta hier wel met de twee witste mensen van Nederland.” Daarom wacht Raven niet langer en gaat die op zoek naar zonnebrand. Ook is Raven niet te beroerd om Bram even goed in te smeren. Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is elke woensdag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Boerderij van Dorst: Sor en Raven lachen om ‘ASS’ in hun leven Bekijk deze video » Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul' Bekijk deze video » Marcel & Gijs: Raven had Boerderij van Dorst liever zonder BN-ers gemaakt Bekijk deze video »
Donderdag 22 juni 2023 om 15:45

Boerderij van Dorst: Raven wil weten of single Janny van der Heijden seks mist

In Boerderij van Dorst is Raven hard aan het werk, samen met S10 en Bram Krikke. Raven vraagt Bram of hij zich wel heeft ingesmeerd met zonnebrandcrème. En dat blijkt niet het geval te zijn. “Ik sta hier wel met de twee witste mensen van Nederland.” Daarom wacht Raven niet langer en gaat die op zoek naar zonnebrand. Ook is Raven niet te beroerd om Bram even goed in te smeren.

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is elke woensdag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's