Heeft Martijn Krabbé kunstwerk in Amsterdam vernield? (Shownieuws)

Heeft Martijn Krabbé kunstwerk in Amsterdam vernield? (Shownieuws)

Woensdag 21 juni 2023 om 12:13

Afgelopen weekend was Martijn Krabbé zoals velen, met het mooie weer aan het varen in de grachten van Amsterdam. Later verschenen op verschillende juicekanalen beelden dat hij tijdens dit boottochtje een kunstwerk op een brug zou hebben vernield.

"Niet de enige"
Volgens Shownieuws reageerde Martijn nogal laconiek op deze aantijgingen. "Nou, volgens mij was ik niet de enige, niet de eerste die ertegen aan voer", aldus de presentator. 'Of all people', dat juist een Krabbé met de vlag van zijn boot een kunstwerk moest beschadigen! Daar ligt het Shownieuwspanel behoorlijk dubbel om. Shownieuws heeft de maakster van het kunstwerk ook om een reactie gevraagd.

Bekijk het fragment uit Shownieuws in de video hieronder.

Heeft <em>Martijn Krabbé</em> kunstwerk in <em>Amsterdam</em> vernield? (<em>Shownieuws</em>) Afgelopen weekend was Martijn Krabbé zoals velen, met het mooie weer aan het varen in de grachten van Amsterdam. Later verschenen op verschillende juicekanalen beelden dat hij tijdens dit boottochtje een kunstwerk op een brug zou hebben vernield. "Niet de enige"Volgens Shownieuws reageerde Martijn nogal laconiek op deze aantijgingen. "Nou, volgens mij was ik niet de enige, niet de eerste die ertegen aan voer", aldus de presentator. 'Of all people', dat juist een Krabbé met de vlag van zijn boot een kunstwerk moest beschadigen! Daar ligt het Shownieuwspanel behoorlijk dubbel om. Shownieuws heeft de maakster van het kunstwerk ook om een reactie gevraagd. Bekijk het fragment uit Shownieuws in de video hieronder. Bekijk ook Shownieuws: waarom zit Wieteke van Dort vast op Bali? Bekijk deze video » 'Estavana Polman wordt dé ster van Beter Laat Dan Nooit' Bekijk deze video » Waar smoezen Máxima en Mathilde over tijdens het staatsbanket in België? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's