Hart van Nederland: brand distributiecentrum Vice Versa in Oss nog steeds niet onder controle

Hart van Nederland: brand distributiecentrum Vice Versa in Oss nog steeds niet onder controle

<em>Hart van Nederland</em>: brand distributiecentrum Vice Versa in <em>Oss</em> nog steeds niet onder controle De brand in het distributiecentrum Vice Versa aan de Kanaalstraat in Oss nog niet geheel niet onder controle. Het bedrijfpand is zowat tot de grond toe afgebrand. De panden ernaast heeft men kunnen sparen meldt de veiligheidsregio Brabant-Noord zaterdagochtend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Beelden van hevige wateroverlast in delen van het land (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video » Dodenherdenking in Zandvoort al op 3 mei vanwege sjabbat (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zaterdag 4 mei om 09:38

De brand in het distributiecentrum Vice Versa aan de Kanaalstraat in Oss nog niet geheel niet onder controle. Het bedrijfpand is zowat tot de grond toe afgebrand. De panden ernaast heeft men kunnen sparen meldt de veiligheidsregio Brabant-Noord zaterdagochtend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's