Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan

Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan

Bekijk de beelden: <em>'Gebonk'</em> gehoord in zoektocht naar <em>vermiste onderzeeboot Titan</em> De voortdurende zoektocht naar de onderzeeboot Titan wordt steeds zorgwekkender, aangezien elke dag de overlevingskansen afnemen. Duikexpert Pim Van der Horst zegt tegen Goedemorgen Nederland weinig hoop te hebben dat de onderzeeër op tijd wordt gevonden, ondanks dat er een geluid is opgepikt. Tekst gaat verder onder de video. 'Gebonk'De zoektocht naar de vermiste onderzeeër Titan voor de Canadese kust concentreert zich op een specifiek gebied waar sensoren "gebonk" hebben gedetecteerd. Hoewel de aard van het geluid nog onbekend is, werd het gehoord in de nabijheid van de locatie waar de Titan in moeilijkheden verkeerde. De Amerikaanse kustwacht meldt dat er onderwater gezocht wordt naar de bron van het geluid. Bekijk de video's van Goedemorgen Nederland en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vermiste Titanic-onderzeeër: dit zijn de 5 passagiers (video) Bekijk deze video » Wrakduiker: 'Kans dat passagiers Titanic-duikboot nog leven is klein' (Op1) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de beelden: 'Gebonk' gehoord in zoektocht naar vermiste onderzeeboot Titan

De voortdurende zoektocht naar de onderzeeboot Titan wordt steeds zorgwekkender, aangezien elke dag de overlevingskansen afnemen. Duikexpert Pim Van der Horst zegt tegen Goedemorgen Nederland weinig hoop te hebben dat de onderzeeër op tijd wordt gevonden, ondanks dat er een geluid is opgepikt.

Tekst gaat verder onder de video.

'Gebonk'
De zoektocht naar de vermiste onderzeeër Titan voor de Canadese kust concentreert zich op een specifiek gebied waar sensoren "gebonk" hebben gedetecteerd. Hoewel de aard van het geluid nog onbekend is, werd het gehoord in de nabijheid van de locatie waar de Titan in moeilijkheden verkeerde. De Amerikaanse kustwacht meldt dat er onderwater gezocht wordt naar de bron van het geluid.

Bekijk de video's van Goedemorgen Nederland en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV