Marcel van Roosmalen KRAAKT catering NPO: 'Met geen vinger aangeraakt' (Marcel & Gijs)

Marcel van Roosmalen KRAAKT catering NPO: 'Met geen vinger aangeraakt' (Marcel & Gijs)

Vrijdag 23 juni 2023 om 08:29

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, die de kijkcijfers voor Marcel & Gijs vandaag iets zagen dalen, zijn de afgelopen weken groot fan geworden van de catering bij Talpa. Na al dat genot schrokken de heren van het eten bij de NPO, waar ze de donderdagmiddag even waren: 'Het viel ontzettend tegen', vertelt Groenteman. Zijn collega verduidelijkt: 'Ik heb het met geen vinger aangeraakt.' Maar wat kregen ze dan voorgeschoteld dat zó erg was?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 22 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Marcel van Roosmalen KRAAKT catering NPO: 'Met geen vinger aangeraakt' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, die de kijkcijfers voor Marcel & Gijs vandaag iets zagen dalen, zijn de afgelopen weken groot fan geworden van de catering bij Talpa. Na al dat genot schrokken de heren van het eten bij de NPO, waar ze de donderdagmiddag even waren: 'Het viel ontzettend tegen', vertelt Groenteman. Zijn collega verduidelijkt: 'Ik heb het met geen vinger aangeraakt.' Maar wat kregen ze dan voorgeschoteld dat zó erg was? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 22 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's