Glen Faria zingt Zwaaien Naar Het Verleden live in Jinek

Glen Faria zingt Zwaaien Naar Het Verleden live in Jinek

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Glen Faria zingt donderdagavond in Jinek Zwaaien Naar Het Verleden van zijn nieuwe EP Mella, dat een ode is aan zijn onverwacht overleden broer.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Glen Faria</em> zingt Zwaaien Naar Het Verleden live in <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Glen Faria zingt donderdagavond in Jinek Zwaaien Naar Het Verleden van zijn nieuwe EP Mella, dat een ode is aan zijn onverwacht overleden broer. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kika-special Beste zangers: Glen Faria & Tania Kross zingen Geef mij nu je angst Bekijk deze video »
TV :
Glen Faria zingt Zwaaien Naar Het Verleden live in Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV