Kika-special Beste zangers: Glen Faria & Tania Kross zingen Geef mij nu je angst

Kika-special Beste zangers: Glen Faria & Tania Kross zingen Geef mij nu je angst

Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In de speciale uitzending van Beste Zangers stond Glen Faria samen met Tania Kross op het podium. De aflevering is bedoeld om het goede doel Kika te steunen en Glen wilde het nummer Geef Mij Je Angst van André Hazes zingen, om de angst van Jans en haar familie voor even over te nemen.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kika-special Beste zangers</em>: Glen Faria &amp; Tania Kross zingen <em>Geef mij nu je angst</em> Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In de speciale uitzending van Beste Zangers stond Glen Faria samen met Tania Kross op het podium. De aflevering is bedoeld om het goede doel Kika te steunen en Glen wilde het nummer Geef Mij Je Angst van André Hazes zingen, om de angst van Jans en haar familie voor even over te nemen. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kika-special Beste zangers: Glen Faria & Tania Kross zingen Geef mij nu je angst

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV