Wendy van Dijk over duet Xander en zoon Sem: "Een trotse moeder hier!"

Wendy van Dijk over duet Xander en zoon Sem: "Een trotse moeder hier!"

Wendy van Dijk over duet <em>Xander</em> en zoon <em>Sem</em>: &quot;Een trotse moeder hier!&quot; Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast bij Op1 Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem van Dijk brengen het nummer Hou me vast uit. Het nummer werd al een hit door Xander en nu hopen vader en zoon op nog een hit, maar dan in een nieuw jasje. Mama Wendy van Dijk vertelt hoe trots ze is op haar zoon en het duet. "Hij volgt zijn hart"Bij Op1 zongen de heren het nummer en het publiek reageert verrast. Wendy van Dijk is ook erg trots: "Hij volgt gewoon zijn hart. Sem heeft het altijd een mooi nummer gevonden", laat ze aan Shownieuws weten. Bekijk het hele gesprek met Wendy een fragment van de single in de video hierboven. Bekijk ook Reünie Volumia! lijkt eraan te komen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Op1: Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast Bekijk deze video »
Show :
Zondag 25 juni 2023 om 12:48

Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast bij Op1

Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem van Dijk brengen het nummer Hou me vast uit. Het nummer werd al een hit door Xander en nu hopen vader en zoon op nog een hit, maar dan in een nieuw jasje. Mama Wendy van Dijk vertelt hoe trots ze is op haar zoon en het duet.

"Hij volgt zijn hart"
Bij Op1 zongen de heren het nummer en het publiek reageert verrast. Wendy van Dijk is ook erg trots: "Hij volgt gewoon zijn hart. Sem heeft het altijd een mooi nummer gevonden", laat ze aan Shownieuws weten. Bekijk het hele gesprek met Wendy een fragment van de single in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's