Op1: Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast

Op1: Xander de Buisonjé & Sem van Dijk zingen Hou me vast

Op1: Xander de Buisonjé &amp; Sem van Dijk zingen <em>Hou me vast</em> Xander de Buisonjé, die deze week hint op een reünie van Volumia!, was donderdagavond samen met zijn zoon Sem van Dijk te gast bij Op1. Aan tafel zongen zij een nieuwe versie van de klassieker 'Hou me vast.' Bekijk het optreden hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Sem onlangs bekendmaakte een remake van het bekende Volumia!-nummer te hebben gemaakt. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: leeftijd raden levert PIJNLIJKE tv op Bekijk deze video » PAS OP: giftige valse weduwe in opmars in Nederland, 'Kan bijten' (video) Bekijk deze video » De Kwis met Ballen: Johnny de Mol legt spelregels uit Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 23 juni 2023 om 11:02

Xander de Buisonjé, die deze week hint op een reünie van Volumia!, was donderdagavond samen met zijn zoon Sem van Dijk te gast bij Op1. Aan tafel zongen zij een nieuwe versie van de klassieker 'Hou me vast.'

Bekijk het optreden hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Sem onlangs bekendmaakte een remake van het bekende Volumia!-nummer te hebben gemaakt.

Actuele video's

Meer actuele video's