Bekijk hier de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek van het afgelopen seizoen!

Bekijk hier de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek van het afgelopen seizoen!

Bekijk hier de meest opmerkelijke fragmenten uit <em>Jinek</em> van het afgelopen seizoen! Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven waarin René van der Gijp Eva Jinek aanraadt terug te gaan naar de NPO. Voor Eva Jinek zit het er weer op. Vrijdag was de laatste aflevering van haar talkshow Jinek op RTL4 te zien. De zwangere presentatrice eindigt het seizoen met mooie kijkcijfers en gaat nu met verlof. Collega Renze Klamer neemt het stokje van haar over met zijn dagelijkse talkshow Renze. Hieronder een greep uit de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek. Suzan (van Freek) heeft black-out bij Jinek en vergeet eigen liedje: ‘Volledige paniek’ Bekijk deze video » Fidan Ekiz KEIHARD aangepakt door Erik Dijksta: 'Stop met janken' (Jinek) Bekijk deze video » Video: Eva Jinek in tranen tijdens gesprek over jeugdzorg Bekijk deze video » Marco Schuitmaker: Engelbewaarder (akoestische versie) bij Jinek Bekijk deze video » Renze is vanaf maandag 26 juni iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven waarin René van der Gijp Eva Jinek aanraadt terug te gaan naar de NPO.

Voor Eva Jinek zit het er weer op. Vrijdag was de laatste aflevering van haar talkshow Jinek op RTL4 te zien. De zwangere presentatrice eindigt het seizoen met mooie kijkcijfers en gaat nu met verlof. Collega Renze Klamer neemt het stokje van haar over met zijn dagelijkse talkshow Renze.

Hieronder een greep uit de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek.

Renze is vanaf maandag 26 juni iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV