Renze neemt maandag 26 juni het stokje over, net nu Jinek in de lift zit

Renze neemt maandag 26 juni het stokje over, net nu Jinek in de lift zit
Hoeveel kijkers trekt Renze Klamer op zomeravonden?

Kijktip :

Eva Jinek gaat sinds kort weer helemaal lekker met haar talkshow, maar maandag 26 juni stopt de talkshowpresentatrice er voorlopig weer mee. Renze neemt het over, zet Renze Klamer de stijgende lijn door voor RTL?

Renze gemist? Kijk de uitzendingen terug via Gids.tv.

Jinek met zwangerschapsverlof
Jinek gaat niet alleen vakantie vieren, de presentatrice gaat met zwangerschapsverlof. Jinek kreeg de afgelopen jaren bakken aan kritiek te verduren. Niet alleen de kijkcijfers waren niet goed genoeg, ook inhoudelijk kreeg ze uit diverse hoeken klappen. Maar sinds Vandaag Inside werd vervangen door Marcel & Gijs zit Eva in de lift. Ze had de afgelopen weken meestal de populairste talkshow in handen en daarnaast ze krijgt ook complimenten van onder anderen Angela de Jong.

Renze populair op de zomeravonden?
Vanaf maandag gaat Renze weer aan de slag voor RTL 4 met zijn doordeweekse talkshow. De afgelopen tijd presenteerde hij zijn talkshow in het weekend, maar de zaterdagavonduitzending is inmiddels geschrapt. Het is de grote vraag of hij de weg omhoog vindt in de kijkcijferlijst. Renze voert ook dit seizoen het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en er is ook ruimte voor muziek. Wie zit er de komende tijd klaar voor op de zomeravonden?

Renze is vanaf maandag 26 juni iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV