Eén tegen 100 gemist? Marcel kan na één vraag alweer vertrekken

Eén tegen 100 gemist? Marcel kan na één vraag alweer vertrekken

Zondag 25 juni 2023 om 21:32

Zie hierboven een fragment uit Shownieuws waarin Leco Zadelhoff het kapsel van Caroline Tensen nog even doet...

Zondag, in een nieuwe aflevering van Eén tegen 100 mocht Marcel de plek van Bart innemen. Hij moest alle honderd tegenspelers uit zien te schakelen.

Makkelijk
Marcel schijnt in een ver verleden dronken in een weiland te zijn gevonden, zo weet Caroline Tensen. Voordat hem de eerste vraag gesteld wordt, keuvelen Marcel en Caroline nog even verder over ditjes en datjes. Dan kiest hij voor de categorie 'makkelijk', geeft het foute antwoord en kan vertrekken…

Bekijk het fragment van Eén tegen 100 hieronder.

<em>Eén tegen 100</em> gemist? Marcel kan na één vraag alweer vertrekken Zie hierboven een fragment uit Shownieuws waarin Leco Zadelhoff het kapsel van Caroline Tensen nog even doet... Zondag, in een nieuwe aflevering van Eén tegen 100 mocht Marcel de plek van Bart innemen. Hij moest alle honderd tegenspelers uit zien te schakelen. MakkelijkMarcel schijnt in een ver verleden dronken in een weiland te zijn gevonden, zo weet Caroline Tensen. Voordat hem de eerste vraag gesteld wordt, keuvelen Marcel en Caroline nog even verder over ditjes en datjes. Dan kiest hij voor de categorie 'makkelijk', geeft het foute antwoord en kan vertrekken… Bekijk het fragment van Eén tegen 100 hieronder. Een Tegen 100 is iedere zondag om 20:30 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een Tegen 100 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eén tegen 100: Harma wint meer dan 120.000 euro! Bekijk deze video » Caroline Tensen in Postcode Loterij Eén tegen 50 niet bekend met 'tongzoen synoniemen' (video) Bekijk deze video » Twitterend Nederland vindt overgang-verhaal van Caroline Tensen overdreven Bekijk deze video »
TV :
Eén tegen 100 gemist? Marcel kan na één vraag alweer vertrekken

Een Tegen 100 is iedere zondag om 20:30 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een Tegen 100 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's