Volledige optreden: Elton John schittert met Rocket Man op Glastonbury 2023 (video)

Volledige optreden: Elton John schittert met Rocket Man op Glastonbury 2023 (video)

Maandag 26 juni 2023 om 19:32

Volledige optreden: Elton John schittert met <em>Rocket Man</em> op Glastonbury 2023 (video) Elton John gaf zondag op het festival Glastonbury een van zijn laatste concerten in Engeland ooit. Bekijk hierboven zijn 10 minuten (!) durende concertversie van Rocket Man. LaatsteVia BBC keken ruim 7 miljoen mensen naar het optreden van de bijna-gepensioneerde zanger. Het was de eerste keer dat hij op het beroemde festival speelde. Johns optreden op Glastonbury was waarschijnlijk zijn laatste show in Engeland. Hij heeft nu nog een aantal concerten voor zijn Farewell Yellow Brick Road Tour gepland staan in Europa. Bekijk de video van BBC hierboven. Video: 75-jarige Elton John gaf allerlaatste concert in Verenigde Staten Bekijk deze video » Shownieuws: maakt Britney Spears opwachting bij optreden Elton John Glastonbury? (video) Bekijk deze video » Video: Elton John speelt Glastonbury plat Bekijk deze video »
Muziek :
Volledige optreden: Elton John schittert met Rocket Man op Glastonbury 2023 (video)

Elton John gaf zondag op het festival Glastonbury een van zijn laatste concerten in Engeland ooit. Bekijk hierboven zijn 10 minuten (!) durende concertversie van Rocket Man.

Laatste
Via BBC keken ruim 7 miljoen mensen naar het optreden van de bijna-gepensioneerde zanger. Het was de eerste keer dat hij op het beroemde festival speelde. Johns optreden op Glastonbury was waarschijnlijk zijn laatste show in Engeland. Hij heeft nu nog een aantal concerten voor zijn Farewell Yellow Brick Road Tour gepland staan in Europa.

Bekijk de video van BBC hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's