Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs)

Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (Marcel & Gijs)

Dinsdag 27 juni 2023 om 08:34

Hans de Booij, bij het grote publiek bekend vanwege zijn jaren '80-hit Annabel, was maandagavond te gast bij Marcel & Gijs. Daar ging hij in op zijn, nogal vruchtbaar gebleken, wanhoopskreet over zijn zoektocht naar een nieuwe woning: 'Mensen boden me zolders, chalets, tuinhuizen en een plek in Noorwegen en Frankrijk aan. Ik wil al die mensen bedanken.' De grote vraag: voor welk paleisje is hij uiteindelijk gegaan?

Hans de Booij heeft een woning aangeboden gekregen, om de hoek bij Frans Bauer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 26 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Hans de Booij: 'Mensen boden me zolders, chalets en huizen in Frankrijk en Noorwegen aan' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) Hans de Booij, bij het grote publiek bekend vanwege zijn jaren '80-hit Annabel, was maandagavond te gast bij Marcel & Gijs. Daar ging hij in op zijn, nogal vruchtbaar gebleken, wanhoopskreet over zijn zoektocht naar een nieuwe woning: 'Mensen boden me zolders, chalets, tuinhuizen en een plek in Noorwegen en Frankrijk aan. Ik wil al die mensen bedanken.' De grote vraag: voor welk paleisje is hij uiteindelijk gegaan? Hans de Booij heeft een woning aangeboden gekregen, om de hoek bij Frans Bauer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 26 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's