Zien: Frans Bauer en deze BN'er worden buren

Zien: Frans Bauer en deze BN'er worden buren

Zien: <em>Frans Bauer</em> en deze BN'er worden buren Frans Bauer laat zich uit over nieuw seizoen De Bauers: "Ik weet van niets" Frans Bauer woont in Fijnaart en krijgt er binnenkort een dorpsgenoot bij. Zanger Hans de Booij komt bij hem in het Brabantse dorp wonen. Dat huis staat om de hoek bij Frans. Hans kan kosteloos in het huis. Zie de Shownieuws-video hierboven. Hans uit z'n caravanDe zanger die noodgedwongen in een caravan bivakkeerde, nam maandag dolgelukkig het aanbod aan van een bemiddelde ondernemer om een jaar lang gratis in het Brabantse Fijnaart te gaan wonen. Op een bijzondere wijze kwam hij dan eindelijk aan onderdak. Dit wenst Hans iedere dakloze toe. Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de nieuwe woonplek van Hans de Booij. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » BN'ers in de bloedhitte: Bauers genieten van zwembad, terwijl Meilandjes klussen in hittegolf Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 27 juni 2023 om 09:19

Frans Bauer laat zich uit over nieuw seizoen De Bauers: "Ik weet van niets"

Frans Bauer woont in Fijnaart en krijgt er binnenkort een dorpsgenoot bij. Zanger Hans de Booij komt bij hem in het Brabantse dorp wonen. Dat huis staat om de hoek bij Frans. Hans kan kosteloos in het huis. Zie de Shownieuws-video hierboven.

Hans uit z'n caravan
De zanger die noodgedwongen in een caravan bivakkeerde, nam maandag dolgelukkig het aanbod aan van een bemiddelde ondernemer om een jaar lang gratis in het Brabantse Fijnaart te gaan wonen. Op een bijzondere wijze kwam hij dan eindelijk aan onderdak. Dit wenst Hans iedere dakloze toe.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de nieuwe woonplek van Hans de Booij.

Actuele video's

Meer actuele video's