Finale-Het Perfecte Plaatje: Rick Brandsteder doet sexypose en we zien wilde dieren

Finale-Het Perfecte Plaatje: Rick Brandsteder doet sexypose en we zien wilde dieren

Finale-<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Rick Brandsteder doet <em>sexypose</em> en we zien wilde dieren Morgen zien we de finale van Het Perfecte Plaatje. Leonie ter Braak en Rick Brandsteder strijden om de winst. Leonie deelt op haar Instagrampagina de eerste beelden van de finale. Zie deze in de post hieronder. WildWe zien in de promo dat Rick Brandsteder in een kleine slip poseert. Ook zien we dat de finalisten eindelijk de wilde dieren in Afrika mogen fotograferen. Dat belooft een mooie finale te worden. Bekijk de Instagramvideo van Leonie hieronder en zie hierboven een Shownieuws-video met Rick Brandsteder over zijn deelname aan het fotografie-programma van RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Tatum Dagelet blikt terug op Het Perfecte Plaatje: 'Tijdsdruk was verschrikkelijk' (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje-finale in zicht: bekijk het leukste uit Het Perfecte Plaatje 2023 Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)
TV :
Finale-Het Perfecte Plaatje: Rick Brandsteder doet sexypose en we zien wilde dieren
Tuesday 27 June 2023 om 16:01

Morgen zien we de finale van Het Perfecte Plaatje. Leonie ter Braak en Rick Brandsteder strijden om de winst. Leonie deelt op haar Instagrampagina de eerste beelden van de finale. Zie deze in de post hieronder.

Wild
We zien in de promo dat Rick Brandsteder in een kleine slip poseert. Ook zien we dat de finalisten eindelijk de wilde dieren in Afrika mogen fotograferen. Dat belooft een mooie finale te worden. Bekijk de Instagramvideo van Leonie hieronder en zie hierboven een Shownieuws-video met Rick Brandsteder over zijn deelname aan het fotografie-programma van RTL 4.

Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's