Opmerkelijke beelden: André Hazes verschijnt poedelnaakt in muziekstudio

Opmerkelijke beelden: André Hazes verschijnt poedelnaakt in muziekstudio

Opmerkelijke beelden: <em>André Hazes</em> verschijnt <em>poedelnaakt</em> in muziekstudio André Hazes is opnieuw het onderwerp van gesprek geworden, nadat hij een pikante foto van zichzelf heeft gedeeld op Instagram. Op de foto is te zien hoe de zanger in zijn adamskostuum in de studio zit. De reden achter de opmerkelijke foto is niet bekend. Wellicht ambieert de zanger een carrière op OnlyFans. Tekst gaat verder onder de Instagram post van André Hazes. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) Reactie André Hazes"Hoe was jouw week?" grapt Hazes bij het bericht dat hij deelt op Instagram. Naast het poedelnaakte kiekje (foto 3) post André ook andere foto's en video's, waaronder een video waarin geklust wordt in zijn nieuwe woning en een video in de sportschool waarin de zanger aan zijn lichaam werkt. Bekijk de Instagram post van André Hazes en de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Flesjes bier in kleedkamer André Hazes na Renze: 'Iemand heeft de memo niet gelezen' Bekijk deze video » André Hazes doet een opmerkelijke onthulling: 'Ik heb smetvrees' Bekijk deze video » Besefmomentje: André Hazes dankbaar voor succes na nieuwe muziek Bekijk deze video »
Entertainment :
Opmerkelijke beelden: André Hazes verschijnt poedelnaakt in muziekstudio
Tuesday 27 June 2023 om 16:27

André Hazes is opnieuw het onderwerp van gesprek geworden, nadat hij een pikante foto van zichzelf heeft gedeeld op Instagram. Op de foto is te zien hoe de zanger in zijn adamskostuum in de studio zit. De reden achter de opmerkelijke foto is niet bekend. Wellicht ambieert de zanger een carrière op OnlyFans.

Tekst gaat verder onder de Instagram post van André Hazes.

Reactie André Hazes
"Hoe was jouw week?" grapt Hazes bij het bericht dat hij deelt op Instagram. Naast het poedelnaakte kiekje (foto 3) post André ook andere foto's en video's, waaronder een video waarin geklust wordt in zijn nieuwe woning en een video in de sportschool waarin de zanger aan zijn lichaam werkt.

Bekijk de Instagram post van André Hazes en de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's