Stel: Angela de Jong komt Peter Gillis tegen, wat dan? (Marcel & Gijs)

Stel: Angela de Jong komt Peter Gillis tegen, wat dan? (Marcel & Gijs)

Woensdag 28 juni 2023 om 08:25

Angela de Jong pakt menig BN'er hard aan in haar gevreesde en veelgelezen columns. Is ze weleens bang voor boze reacties, als ze de betreffende personen in het echt tegenkomt? 'Ga je overal onverschrokken op af, op Peter Gillis bijvoorbeeld?', vraagt Marcel van Roosmalen haar bij het wederom prima bekeken Marcel & Gijs.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Stel: Angela de Jong komt <em>Peter Gillis</em> tegen, wat dan? (Marcel &amp; Gijs) Angela de Jong pakt menig BN'er hard aan in haar gevreesde en veelgelezen columns. Is ze weleens bang voor boze reacties, als ze de betreffende personen in het echt tegenkomt? 'Ga je overal onverschrokken op af, op Peter Gillis bijvoorbeeld?', vraagt Marcel van Roosmalen haar bij het wederom prima bekeken Marcel & Gijs. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's