Fan overvalt Pink met gooien as van ouder op podium: 'Is dit je moeder?'

Fan overvalt Pink met gooien as van ouder op podium: 'Is dit je moeder?'

Fan overvalt <em>Pink</em> met gooien <em>as</em> van ouder op <em>podium</em>: 'Is dit je moeder?' Zangeres Pink was zaterdag volkomen verbijsterd toen een fan een zakje met as op het podium gooide terwijl ze optrad in Londen. Ze reageerde met grote verbazing en vroeg zich af: "Is dit werkelijk je moeder?" Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl) BST Hyde Park-festivalPink werd tijdens haar optreden op het BST Hyde Park-festival overrompeld tijdens haar optreden. In bovenstaande video is te zien hoe de 43-jarige ster met aarzeling een zakje met as oppakt dat op het podium is gegooid. Verbaasd kijkt Pink naar degene die het op het podium heeft geworpen en vraagt: "Is dit je moeder?" Ze voegt eraan toe: "Ik ben een beetje in de war over wat ik hiervan moet denken. Bekijk de video van NU.nl en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: trotse Pink tijdens eerste concert van haar dochter Bekijk deze video » Pink gaat touren en staat ook op Pinkpop: 'Ik ben al veel te lang thuis' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Fan overvalt Pink met gooien as van ouder op podium: 'Is dit je moeder?'
Woensdag 28 juni 2023 om 14:30

Zangeres Pink was zaterdag volkomen verbijsterd toen een fan een zakje met as op het podium gooide terwijl ze optrad in Londen. Ze reageerde met grote verbazing en vroeg zich af: "Is dit werkelijk je moeder?"

Tekst gaat verder onder de video.

BST Hyde Park-festival
Pink werd tijdens haar optreden op het BST Hyde Park-festival overrompeld tijdens haar optreden. In bovenstaande video is te zien hoe de 43-jarige ster met aarzeling een zakje met as oppakt dat op het podium is gegooid. Verbaasd kijkt Pink naar degene die het op het podium heeft geworpen en vraagt: "Is dit je moeder?" Ze voegt eraan toe: "Ik ben een beetje in de war over wat ik hiervan moet denken.

Bekijk de video van NU.nl en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's