ZIEN: Rachel Hazes krijgt deels gelijk in zaak tegen vroegere vriendin

ZIEN: Rachel Hazes krijgt deels gelijk in zaak tegen vroegere vriendin

Maandag 15 mei 2023 om 14:56

Marieke van Beek moet van de rechter de documenten van Melvin Produkties die zij na beëindiging van haar werkzaamheden daar nog in handen had, teruggeven aan het productiebedrijf van Rachel Hazes. Dat werd maandag in het kort geding dat Rachel had aangespannen bepaald. Privébeeldmateriaal dat Marieke nog in handen had, hoeft zij van de rechter niet te vernietigen.

Rachels eis
Het bedrijf van Rachel had ook geëist dat Marieke medische informatie en privébeeldmateriaal van de familie Hazes zou vernietigen, maar die eis werd door de rechter afgewezen. Omdat Rachel voor het grootste gedeelte gelijk heeft gekregen van de rechter, moet Marieke ook de proceskosten voor Rachel betalen.

Bekijk hieronder de video van de zaak die Rachel heeft aangespannen.

ZIEN: <em>Rachel Hazes</em> krijgt deels gelijk in zaak tegen vroegere vriendin Marieke van Beek moet van de rechter de documenten van Melvin Produkties die zij na beëindiging van haar werkzaamheden daar nog in handen had, teruggeven aan het productiebedrijf van Rachel Hazes. Dat werd maandag in het kort geding dat Rachel had aangespannen bepaald. Privébeeldmateriaal dat Marieke nog in handen had, hoeft zij van de rechter niet te vernietigen. Rachels eisHet bedrijf van Rachel had ook geëist dat Marieke medische informatie en privébeeldmateriaal van de familie Hazes zou vernietigen, maar die eis werd door de rechter afgewezen. Omdat Rachel voor het grootste gedeelte gelijk heeft gekregen van de rechter, moet Marieke ook de proceskosten voor Rachel betalen. Bekijk hieronder de video van de zaak die Rachel heeft aangespannen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes weer 'exclusief' met Monique: 'Ik moet wel mijn strepen verdienen' Bekijk deze video » Rachel Hazes haalt uit naar Rob Goossens: 'Kom uit de kast!' Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Heb hele dag met Rachel Hazes zitten appen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Rachel Hazes krijgt deels gelijk in zaak tegen vroegere vriendin

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's