Felle discussie tussen Marcel en Angela: 'Waar komt het vandaan dat jij mensen de les leest?'

Felle discussie tussen Marcel en Angela: 'Waar komt het vandaan dat jij mensen de les leest?'

Woensdag 28 juni 2023 om 17:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Het is algemeen bekend dat Marcel van Roosmalen en Angela de Jong niet de beste vrienden zijn. Desondanks namen de twee columnisten, die elkaar herhaaldelijk stekelige opmerkingen hebben gemaakt, plaats aan dezelfde tafel tijdens de SBS-talkshow Marcel & Gijs op dinsdagavond.

Tekst gaat verder onder de video.

Felle <em>discussie</em> tussen <em>Marcel</em> en <em>Angela</em>: 'Waar komt het vandaan dat jij mensen de les leest?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag 27 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Het is algemeen bekend dat Marcel van Roosmalen en Angela de Jong niet de beste vrienden zijn. Desondanks namen de twee columnisten, die elkaar herhaaldelijk stekelige opmerkingen hebben gemaakt, plaats aan dezelfde tafel tijdens de SBS-talkshow Marcel & Gijs op dinsdagavond. Tekst gaat verder onder de video. Documentaire 'Kees Vliegt Uit'Marcel spreekt Angela de Jong tijdens de talkshow aan op een kritische column die ze heeft geschreven over de documentaire 'Kees Vliegt Uit'. "Waar haal jij het vandaan om die mensen de les te lezen?", vraagt Marcel aan Angela. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Documentaire 'Kees Vliegt Uit'
Marcel spreekt Angela de Jong tijdens de talkshow aan op een kritische column die ze heeft geschreven over de documentaire 'Kees Vliegt Uit'. "Waar haal jij het vandaan om die mensen de les te lezen?", vraagt Marcel aan Angela.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's