Zien: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis in Zuid-Afrika

Zien: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis in Zuid-Afrika

Zien: dit is de winnaar van <em>Het Perfecte Plaatje op Reis</em> in Zuid-Afrika Finale Het Perfecte Plaatje op Reis: Leonie gooit haar twee pluspunten in de strijd Woensdagavond kon je kijken naar de grote ontknoping van Het Perfecte Plaatje op Reis, dit jaar gingen de BN’ers fotograferen in Zuid-Afrika. Nadat onder anderen Eloise van Oranje, Tatum Dagelet en Jaap Jongbloed waren afgevallen, stonden Leonie ter Braak en Rick Brandsteder in de finale. Ze hebben hun best gedaan om met de beste kiekjes de winst in de wacht te slepen, maar uiteindelijk werd er één van hen gekroond tot de winnaar. Wie dat is, zie je in de beelden hieronder, een video van jurylid William Rutten. Bekijk de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis 2023 in de video hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) Het Perfecte Plaatje-finale in zicht: bekijk het leukste uit Het Perfecte Plaatje 2023 Bekijk deze video » Finale-Het Perfecte Plaatje: Rick Brandsteder doet sexypose en we zien wilde dieren Bekijk deze video » Jim Bakkum en Soy Kroon na deelname Perfecte Plaatje nog dol op fotograferen Bekijk deze video »

Finale Het Perfecte Plaatje op Reis: Leonie gooit haar twee pluspunten in de strijd

Woensdagavond kon je kijken naar de grote ontknoping van Het Perfecte Plaatje op Reis, dit jaar gingen de BN’ers fotograferen in Zuid-Afrika. Nadat onder anderen Eloise van Oranje, Tatum Dagelet en Jaap Jongbloed waren afgevallen, stonden Leonie ter Braak en Rick Brandsteder in de finale. Ze hebben hun best gedaan om met de beste kiekjes de winst in de wacht te slepen, maar uiteindelijk werd er één van hen gekroond tot de winnaar. Wie dat is, zie je in de beelden hieronder, een video van jurylid William Rutten.

Bekijk de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis 2023 in de video hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV