Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen'

Erik verliest de controle in Een Jaar Van Je Leven, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen'

Erik verliest de controle in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>, 'hij weet niet meer wat 'ie moet doen' Erik en Isaac hebben een wedstrijdje op het circuit in Een Jaar Van Je Leven. Hoewel Erik een grote voorsprong heeft, verliest hij op een moment de controle en dat wordt hem fataal. "Hij weet helemaal niet meer wat ’ie moet doen", zegt de commentator Jasper. Isaac wint de spannende wedstrijd. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Erik draagt een wel heel kort broekje in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ga stuk!' Bekijk deze video » Rupert in Een Jaar Van Je Leven tegen Zoë: "Je snotje zit nog daar te chillen" Bekijk deze video » Jasper uit Een Jaar Van Je Leven twijfelt aan zichzelf, 'halve schrijf je toch met een lange F? Bekijk deze video » Dilemma's in Een Jaar Van Je Leven: 'smart is the new sexy' Bekijk deze video »

Erik en Isaac hebben een wedstrijdje op het circuit in Een Jaar Van Je Leven. Hoewel Erik een grote voorsprong heeft, verliest hij op een moment de controle en dat wordt hem fataal. "Hij weet helemaal niet meer wat ’ie moet doen", zegt de commentator Jasper. Isaac wint de spannende wedstrijd.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's