Jasper uit Een Jaar Van Je Leven twijfelt aan zichzelf, 'halve schrijf je toch met een lange F?

Jasper uit Een Jaar Van Je Leven twijfelt aan zichzelf, 'halve schrijf je toch met een lange F?

Jasper uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em> twijfelt aan zichzelf, 'halve schrijf je toch met een lange F? In Een Jaar Van Je Leven worden de deelnemers er niet slimmer op. Wanneer Jasper bezig is met het spellen van het woord halve, begint hij te twijfelen. "Halve finale is toch met een lange F?" vraagt Jasper zich af. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert Bekijk deze video » Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: kunnen Babette en Eunice hun onenigheid sportief uitpraten? Bekijk deze video » Erik draagt een wel heel kort broekje in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ga stuk!' Bekijk deze video » Rupert in Een Jaar Van Je Leven tegen Zoë: "Je snotje zit nog daar te chillen" Bekijk deze video »

In Een Jaar Van Je Leven worden de deelnemers er niet slimmer op. Wanneer Jasper bezig is met het spellen van het woord halve, begint hij te twijfelen. "Halve finale is toch met een lange F?" vraagt Jasper zich af.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's