Erik draagt een wel heel kort broekje in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ga stuk!'

Erik draagt een wel heel kort broekje in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ga stuk!'

Erik draagt een wel heel kort broekje in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Ik ga stuk!' Erik heeft in Een Jaar Van Je Leven zijn eigen gouden broekje in elkaar geknutseld. Uiteindelijk blijkt het broekje toch korter dan gedacht. De andere deelnemers worden best wel ongemakkelijk van het bijzondere broekje. "Ik kan niet gaan zitten!" zegt Erik. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Hilarisch: vals gezang en spuitend water in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Jeffrey verlaat Een Jaar Van Je Leven: bekijk hier zijn leukste, moeilijkste en heftigste beelden Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Janet wil niet naaien voor Zoë maar wel voor Rupert Bekijk deze video » Vanavond in Een Jaar Van Je Leven: kunnen Babette en Eunice hun onenigheid sportief uitpraten? Bekijk deze video »

Erik heeft in Een Jaar Van Je Leven zijn eigen gouden broekje in elkaar geknutseld. Uiteindelijk blijkt het broekje toch korter dan gedacht. De andere deelnemers worden best wel ongemakkelijk van het bijzondere broekje. "Ik kan niet gaan zitten!" zegt Erik.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's