Sabine vertelt in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een beetje een voetfetisj'

Sabine vertelt in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb een beetje een voetfetisj'

Het lijkt goed te klikken tussen Sabine en Ron in Lang Leve de Liefde. Wanneer Sabine opnoemt wat ze allemaal mooi en leuk vindt aan Ron blijkt het eigenlijk alles te zijn, ook zijn voeten vallen haar op. "Ik heb een beetje een voetfetisj", zegt Sabine.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Sabine vertelt in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb een beetje een <em>voetfetisj</em>' Het lijkt goed te klikken tussen Sabine en Ron in Lang Leve de Liefde. Wanneer Sabine opnoemt wat ze allemaal mooi en leuk vindt aan Ron blijkt het eigenlijk alles te zijn, ook zijn voeten vallen haar op. "Ik heb een beetje een voetfetisj", zegt Sabine. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Sabine wil favoriete standje van Bert weten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Monique geïrriteerd door deze opmerking van Ron Bekijk deze video » Ron in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie het flirten nog niet als ze naakt voor me staan' Bekijk deze video » Bert vuurt met complimentjes, Monique moet ervan blozen (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's