Leonie openhartig over winst Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Eerste keer dat ik iets win'

Leonie openhartig over winst Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Eerste keer dat ik iets win'

Schattige beelden: kinderen Leonie ter Braak door het dolle heen na winst Het Perfecte Plaatje

Leonie ter Braak* heeft Het Perfecte Plaatje Op Reis gewonnen. De presentatrice versloeg woensdag in de laatste aflevering op RTL4 Rick Brandsteder door meer punten te verzamelen gedurende drie opdrachten. Leonie vertelt openhartig aan Shownieuws hoe zij de winst heeft ervaren. "Dit is de eerste keer dat ik iets win", vertelt ze blij.

<em>Leonie</em> openhartig over winst <em>Het Perfecte Plaatje Op Reis</em>: 'Eerste keer dat ik iets win' Schattige beelden: kinderen Leonie ter Braak door het dolle heen na winst Het Perfecte Plaatje Leonie ter Braak* heeft Het Perfecte Plaatje Op Reis gewonnen. De presentatrice versloeg woensdag in de laatste aflevering op RTL4 Rick Brandsteder door meer punten te verzamelen gedurende drie opdrachten. Leonie vertelt openhartig aan Shownieuws hoe zij de winst heeft ervaren. "Dit is de eerste keer dat ik iets win", vertelt ze blij. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Vanavond in finale Het Perfecte Plaatje op Reis: Leonie gooit haar twee pluspunten in de strijd Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis in Zuid-Afrika Bekijk deze video » Schattige beelden: kinderen Leonie ter Braak door het dolle heen na winst Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV