Schattige beelden: kinderen Leonie ter Braak door het dolle heen na winst Het Perfecte Plaatje

Schattige beelden: kinderen Leonie ter Braak door het dolle heen na winst Het Perfecte Plaatje

Finale Het Perfecte Plaatje op Reis: Leonie gooit haar twee pluspunten in de strijd

Op woensdagavond kon je kijken naar de spannende ontknoping van Het Perfecte Plaatje op Reis. Dit jaar reisden de BN'ers af naar Zuid-Afrika om te fotograferen. Presentatrice Leonie ter Braak behaalde uiteindelijk meer punten dan Rick Brandsteder en is daarmee de grote winnares van dit seizoen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: kinderen <em>Leonie ter Braak</em> door het dolle heen na winst <em>Het Perfecte Plaatje</em> Finale Het Perfecte Plaatje op Reis: Leonie gooit haar twee pluspunten in de strijd Op woensdagavond kon je kijken naar de spannende ontknoping van Het Perfecte Plaatje op Reis. Dit jaar reisden de BN'ers af naar Zuid-Afrika om te fotograferen. Presentatrice Leonie ter Braak behaalde uiteindelijk meer punten dan Rick Brandsteder en is daarmee de grote winnares van dit seizoen. Tekst gaat verder onder de video. Finale Het Perfecte PlaatjeRick behaalde de meeste punten bij de eerste opdracht, waarbij hij een close-up-portret maakte van een lokale beroemdheid. Echter, Leonie wist de laatste twee opdrachten te winnen. De tweede opdracht betrof het maken van een zelfportret tijdens het 'Golden Hour' met prachtig natuurlijk licht. Bij de laatste opdracht, een drieluik van wildpark Sanbona, overtrof Leonie ook Rick met haar score van gemiddeld 8,5. Haar foto van een cheeta maakte vooral indruk op de jury, terwijl Rick met een gemiddelde score van 7,3 net tekortkwam. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje-finale in zicht: bekijk het leukste uit Het Perfecte Plaatje 2023 Bekijk deze video » Finale-Het Perfecte Plaatje: Rick Brandsteder doet sexypose en we zien wilde dieren Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Het Perfecte Plaatje op Reis in Zuid-Afrika Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Finale Het Perfecte Plaatje
Rick behaalde de meeste punten bij de eerste opdracht, waarbij hij een close-up-portret maakte van een lokale beroemdheid. Echter, Leonie wist de laatste twee opdrachten te winnen. De tweede opdracht betrof het maken van een zelfportret tijdens het 'Golden Hour' met prachtig natuurlijk licht. Bij de laatste opdracht, een drieluik van wildpark Sanbona, overtrof Leonie ook Rick met haar score van gemiddeld 8,5. Haar foto van een cheeta maakte vooral indruk op de jury, terwijl Rick met een gemiddelde score van 7,3 net tekortkwam.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV