Na Duncan Laurence ook Dion Cooper uitgeschakeld: 'Mijn batterij is leeg'

Na Duncan Laurence ook Dion Cooper uitgeschakeld: 'Mijn batterij is leeg'

Vrijdag 30 juni 2023 om 10:11

Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale

Het recente Songfestival-avontuur heeft heel wat teweeggebracht bij de Nederlandse delegatie. Nadat coach Duncan Laurence bekendmaakte dat hij kampt met een burn-out, komt ook Dion Cooper met een emotioneel bericht.

Lees verder onder de video.

Na Duncan Laurence ook <em>Dion Cooper</em> uitgeschakeld: 'Mijn batterij is leeg' Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale Het recente Songfestival-avontuur heeft heel wat teweeggebracht bij de Nederlandse delegatie. Nadat coach Duncan Laurence bekendmaakte dat hij kampt met een burn-out, komt ook Dion Cooper met een emotioneel bericht. Lees verder onder de video. Cooper maakt agenda leeg“Na alles van de afgelopen maanden is mijn batterij leeg”, laat de zanger weten, die samen met Mia onder vuur lag wegens valse noten en de finale niet wist te bereiken. “Ik had enorm veel zin om direct weer de studio in te duiken en deze zomer festivalshows met mijn band te spelen, maar ik kan er niet omheen dat ik moet herstellen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Waarom is overspannen Duncan Laurence toch te zien in De Beste Zangers? Bekijk deze video » Mart Hoogkamer zegt opnames Beste Zangers last minute af, 'hij moet vijf weken rust hebben' Bekijk deze video » Shownieuws: hoe is het met Duncan Laurence's mentale vermoeidheid? Bekijk deze video »
Entertainment :

Cooper maakt agenda leeg
“Na alles van de afgelopen maanden is mijn batterij leeg”, laat de zanger weten, die samen met Mia onder vuur lag wegens valse noten en de finale niet wist te bereiken. “Ik had enorm veel zin om direct weer de studio in te duiken en deze zomer festivalshows met mijn band te spelen, maar ik kan er niet omheen dat ik moet herstellen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's