Vanavond in Ik ga op reis en neem mee: ongemakkelijke ontmoeting tussen Lars en Corné

Vanavond in Ik ga op reis en neem mee: ongemakkelijke ontmoeting tussen Lars en Corné

Vanavond in <em>Ik ga op reis en neem mee</em>: ongemakkelijke ontmoeting tussen <em>Lars</em> en <em>Corné</em> Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6 Vanavond kun je op SBS6 kijken naar de eerste aflevering van Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ongemakkelijke ontmoetingOp het vliegveld ontmoeten Lars en Corné elkaar, maar de ontmoeting verloopt allesbehalve soepel. Corné heeft geen idee dat Lars een van de singles is: "Ik wist natuurlijk dat er andere deelnemers waren en ik had hem al gespot. Maar hij had me duidelijk nog niet gezien", aldus Lars. Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hierboven. Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6 Bekijk deze video » Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik ga op reis en neem mee: ongemakkelijke ontmoeting tussen Lars en Corné

Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar de eerste aflevering van Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen.

Tekst gaat verder onder de video.

Ongemakkelijke ontmoeting
Op het vliegveld ontmoeten Lars en Corné elkaar, maar de ontmoeting verloopt allesbehalve soepel. Corné heeft geen idee dat Lars een van de singles is: "Ik wist natuurlijk dat er andere deelnemers waren en ik had hem al gespot. Maar hij had me duidelijk nog niet gezien", aldus Lars.

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hierboven.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's