Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow

Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow

Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Het nieuwe SBS-programma Ik ga op reis en neem mee is vanaf 2 juli te zien. In het programma gaan drie reislustige singles samen met hun dates op reis. Je leert iemand pas echt kennen als je de hele dag op elkaars lip zit. Drie vrijgezellen gaan namelijk op zoek naar een partner terwijl ze hun favoriete reis maken. Volg de deelnemers tijdens hun mooie reis en ontdek of ze het volhouden met elkaar zodra ze weer in Nederland zijn.

Bekijk de eerste beelden van Ik ga op reis en neem mee hieronder.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

<em>Ik ga op reis en neem mee</em>: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6 Het nieuwe SBS-programma Ik ga op reis en neem mee is vanaf 2 juli te zien. In het programma gaan drie reislustige singles samen met hun dates op reis. Je leert iemand pas echt kennen als je de hele dag op elkaars lip zit. Drie vrijgezellen gaan namelijk op zoek naar een partner terwijl ze hun favoriete reis maken. Volg de deelnemers tijdens hun mooie reis en ontdek of ze het volhouden met elkaar zodra ze weer in Nederland zijn. Bekijk de eerste beelden van Ik ga op reis en neem mee hieronder. Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Tina Nijkamp: 'Realityformat over oorlog en The Love Boat-datingshow op komst' (Humberto) Bekijk deze video » Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Dorine en Louis zien elkaar wel zitten Bekijk deze video » B&B vol liefde: Simone heeft geen date meer gehad na Richard Bekijk deze video » Prince Charming: nieuwe mannen Virgil en Jeremy zetten datingshow op z'n kop Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Joy heeft aan aandacht geen gebrek Bekijk deze video » B&B vol liefde, de aftrap: Michiel ontdekte na huwelijk dat hij biseksueel is Bekijk deze video » Mannen Vandaag Inside lopen leeg over stel Lang leve de liefde: 'Wat een lul!' Bekijk deze video » Winter vol Liefde: Marco zoekt een vrouw met vuur voor bij hem in Noorwegen Bekijk deze video »
TV :
Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow

Actuele video's

Meer actuele video's