Zien: Dit is de winnaar van Blow Up 2023

Zien: Dit is de winnaar van Blow Up 2023

Zondag 2 juli 2023 om 15:37

De Blow Up-kandidaten hebben weken gestreden en de prachtigste ballonnenkunstwerken gemaakt. In de finale krijgen de kandidaten nog één laatste opdracht om zichzelf te bewijzen. Wie gaat er naar huis met de winst van 'Blow Up' 2023? Je ziet het in de video hieronder.

Dansmarieke
Voor Jacqueline lijkt het alsof ze rijexamen moet doen. Ze is op derde plaats geëindigd. Gelukkig heeft de dansmarieke leuke momenten gehad in het RTL-programma. Dat kunnen we zien in de vermakelijke Instagrampost hieronder. Maar wie wint het programma met 33% van de stemmen?

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Dit is de winnaar van <em>Blow Up</em> 2023 De Blow Up-kandidaten hebben weken gestreden en de prachtigste ballonnenkunstwerken gemaakt. In de finale krijgen de kandidaten nog één laatste opdracht om zichzelf te bewijzen. Wie gaat er naar huis met de winst van 'Blow Up' 2023? Je ziet het in de video hieronder. DansmariekeVoor Jacqueline lijkt het alsof ze rijexamen moet doen. Ze is op derde plaats geëindigd. Gelukkig heeft de dansmarieke leuke momenten gehad in het RTL-programma. Dat kunnen we zien in de vermakelijke Instagrampost hieronder. Maar wie wint het programma met 33% van de stemmen? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)
TV :
Zien: Dit is de winnaar van Blow Up 2023

Actuele video's

Meer actuele video's