Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees"

Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees"

<em>Ik ga op reis en neem mee</em> gemist? &quot;Gyros is toch vlees&quot; Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6 Gisteren kon je op SBS6 kijken naar de eerste aflevering van Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Zie in de Instagrampost hieronder een van de dates van aflevering 1. UitetenEen heer en twee dames daten in Griekenland. De dames doen hun uiterste best om indruk te maken op de jongen maar of dit lukt.. Oordeel zelf en bekijk hieronder een fragment tijdens een etentje. Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Ik ga op reis en neem mee: bekijk hier eerste beelden van nieuwe datingshow Bekijk deze video »
TV :
Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees"

Bekijk de promo: Ik Ga op Reis en Neem Mee vanaf zondag 2 juli op SBS6

Gisteren kon je op SBS6 kijken naar de eerste aflevering van Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Zie in de Instagrampost hieronder een van de dates van aflevering 1.

Uiteten
Een heer en twee dames daten in Griekenland. De dames doen hun uiterste best om indruk te maken op de jongen maar of dit lukt.. Oordeel zelf en bekijk hieronder een fragment tijdens een etentje.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's