Samenvatting Nederland - België (uitzwaaiwedstrijd WK voetbal)

Samenvatting Nederland - België (uitzwaaiwedstrijd WK voetbal)

Samenvatting <em>Nederland - België</em> (uitzwaaiwedstrijd WK voetbal) In de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, die naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken voor het WK voetbal, hebben ze flink huisgehouden. In Kerkrade werd het tegen de Belgische dames (die overigens niet op het WK vertegenwoordigd zijn) 5-0. Een uitermate prettige uitgangspositie voor Oranje, die vrijdag naar Australië vertrekken. Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven. Lees hier alvast het nodige over het WK vrouwenvoetbal, dat 23 juli begint. Bekijk ook Samenvatting Oostenrijk - Nederland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Duitsland (vriendschappelijk Oranje Leeuwinnen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Nederland - België (uitzwaaiwedstrijd WK voetbal)
Maandag 3 juli 2023 om 11:39

In de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen, die naar Australië en Nieuw-Zeeland vertrekken voor het WK voetbal, hebben ze flink huisgehouden. In Kerkrade werd het tegen de Belgische dames (die overigens niet op het WK vertegenwoordigd zijn) 5-0. Een uitermate prettige uitgangspositie voor Oranje, die vrijdag naar Australië vertrekken.

Bekijk de samenvatting van Nederland - België hierboven. Lees hier alvast het nodige over het WK vrouwenvoetbal, dat 23 juli begint.

Actuele video's

Meer actuele video's