De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli!

De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli!

<em>De slimste mens</em>: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli! Bekijk in de video hierboven: kritiek op het niveau van De slimste mens Veel televisieprogramma’s gaan op vakantie en we moeten het veelal doen met herhalingen in de zomermaanden. Maar gelukkig zijn daar Philip Freriks en Maarten van Rossem, zij kondigen aan dat er een nieuwe reeks van De slimste mens aan zit te komen. Vanaf maandag 31 juli kun je op NPO 1 kijken naar een nieuw seizoen van de kennisquiz en wordt een nieuw blik bekende Nederlanders opengetrokken om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen… Bekijk de aankondiging voor het nieuwe seizoen van De slimste mens in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023 Bekijk deze video » Maarten van Rossem: 'Poetin had MIJ moeten bellen' (Humberto op zondag) Bekijk deze video » Jinek: Rob Kemps over zijn bijzondere band met Willeke Alberti Bekijk deze video »
TV :
De slimste mens: Maarten en Philip kondigen nieuw seizoen aan, vanaf 31 juli!
Maandag 3 juli 2023 om 16:47

Bekijk in de video hierboven: kritiek op het niveau van De slimste mens

Veel televisieprogramma’s gaan op vakantie en we moeten het veelal doen met herhalingen in de zomermaanden. Maar gelukkig zijn daar Philip Freriks en Maarten van Rossem, zij kondigen aan dat er een nieuwe reeks van De slimste mens aan zit te komen. Vanaf maandag 31 juli kun je op NPO 1 kijken naar een nieuw seizoen van de kennisquiz en wordt een nieuw blik bekende Nederlanders opengetrokken om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen…

Bekijk de aankondiging voor het nieuwe seizoen van De slimste mens in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's