Advocaat over bizarre eis Nicol Kremers: 'Rechters zijn gevoelig voor haar verhaal'

Advocaat over bizarre eis Nicol Kremers: 'Rechters zijn gevoelig voor haar verhaal'

Woensdag 28 juni 2023 om 15:33

Nicol Kremers, die vorige week aangifte heeft gedaan tegen haar ex Peter Gillis, eist dat alle beelden waarop zij samen met Peter te zien is uit het tv-programma Massa is Kassa worden verwijderd en niet langer worden uitgezonden. In Shownieuws wordt gereageerd op de eis van Nicol.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Advocaat</em> over bizarre eis <em>Nicol Kremers</em>: 'Rechters zijn gevoelig voor haar verhaal' Nicol Kremers, die vorige week aangifte heeft gedaan tegen haar ex Peter Gillis, eist dat alle beelden waarop zij samen met Peter te zien is uit het tv-programma Massa is Kassa worden verwijderd en niet langer worden uitgezonden. In Shownieuws wordt gereageerd op de eis van Nicol. Tekst gaat verder onder de video. Reactie ShownieuwsAdvocaat Jens van der Brink vertelt in de uitzending van Shownieuws dat er voor beide partijen iets valt te zeggen. Het lijkt hem niet aannemelijk dat alle beelden van Nicol uit het programma zullen verdwijnen, maar hij sluit het niet uit. "Ik denk dat rechters gevoelig zullen zijn voor haar verhaal", aldus Van der Brink. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Peter Gillis: 'Nicol vertrok binnen 20 seconden en dat deed pijn' (video) Bekijk deze video » Nicol Kremers bang voor Peter Gillis: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient' Bekijk deze video » 'Nicol Kremers, die haar kinderen niet mag zien, heeft selectief geheugen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Reactie Shownieuws
Advocaat Jens van der Brink vertelt in de uitzending van Shownieuws dat er voor beide partijen iets valt te zeggen. Het lijkt hem niet aannemelijk dat alle beelden van Nicol uit het programma zullen verdwijnen, maar hij sluit het niet uit. "Ik denk dat rechters gevoelig zullen zijn voor haar verhaal", aldus Van der Brink.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's