Familie Gillis: Massa is kassa: Peter gaat op de knieën voor Wendy

Familie Gillis: Massa is kassa: Peter gaat op de knieën voor Wendy

Woensdag 21 juni 2023 om 11:20

Dinsdagavond ging Peter Gillis in een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa op de knieën voor zijn nieuwe liefde Wendy.

"Wil je met me?"
Terwijl Wendy een gezonde, kleurige salade aan het maken is, babbelen de tortelduifjes over hoe goed ze het toch samen hebben. Peter loopt naar Wendy toe en zakt op één knie in de keuken. "Wil je met me?" vraagt hij aan een verbaasde Wendy.

Bekijk het tafereeltje na zo'n negen minuten in het fragment van Massa is Kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: Massa is kassa</em>: Peter gaat op de knieën voor Wendy Dinsdagavond ging Peter Gillis in een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa op de knieën voor zijn nieuwe liefde Wendy. "Wil je met me?"Terwijl Wendy een gezonde, kleurige salade aan het maken is, babbelen de tortelduifjes over hoe goed ze het toch samen hebben. Peter loopt naar Wendy toe en zakt op één knie in de keuken. "Wil je met me?" vraagt hij aan een verbaasde Wendy. Bekijk het tafereeltje na zo'n negen minuten in het fragment van Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Zien: Peter Gillis koopt superluxe penthouse om in te genieten met Wendy (video) Bekijk deze video » Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord Bekijk deze video » Nicol Kremers bang voor Peter Gillis: 'Hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient' Bekijk deze video »
TV :

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's