Woensdag code rood: 'Onweer en zware windstoten, flinke impact mogelijk' (video)

Woensdag code rood: 'Onweer en zware windstoten, flinke impact mogelijk' (video)

Woensdag <em>code rood</em>: 'Onweer en zware windstoten, flinke impact mogelijk' (video) Onweer en zware windstoten trekken woensdag over ons land en er is inmiddels opgeschaald van code geel naar code rood voor de provincies in het noorden van ons land. Wat kan je verwachten? Volgens weervrouw Amara Onwuka 'Veel wind en windstoten. (...) En omdat veel bomen nu in blad staan, zullen er veel bomen omwaaien, ben ik bang.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man die zijn moeder, vrouw en kinderen vermoorden krijgt levenslang in hogerberoep Bekijk deze video » Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video » Zien: weg over honderden meters bezaaid met ketels en vaten drugsafval in Zuidwolde Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onweer en zware windstoten trekken woensdag over ons land en er is inmiddels opgeschaald van code geel naar code rood voor de provincies in het noorden van ons land. Wat kan je verwachten? Volgens weervrouw Amara Onwuka 'Veel wind en windstoten. (...) En omdat veel bomen nu in blad staan, zullen er veel bomen omwaaien, ben ik bang.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's