Zien: weg over honderden meters bezaaid met ketels en vaten drugsafval in Zuidwolde

Zien: weg over honderden meters bezaaid met ketels en vaten drugsafval in Zuidwolde

Dinsdag 4 juli 2023 om 19:00

Een weg in Zuidwolde ligt vol met drugsafval. Volgens de politie zijn er over een lengte van zo'n tweehonderd meter koelkasten, vaten met verfoplosser, centrifuges en branders gedumpt. De politie gaat ervan uit dat het afval uit een kleine vrachtwagen is gegooid terwijl de wagen reed. Het drugsafval is in beslag genomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien: weg over honderden meters bezaaid met ketels en vaten drugsafval in <em>Zuidwolde</em> Een weg in Zuidwolde ligt vol met drugsafval. Volgens de politie zijn er over een lengte van zo'n tweehonderd meter koelkasten, vaten met verfoplosser, centrifuges en branders gedumpt. De politie gaat ervan uit dat het afval uit een kleine vrachtwagen is gegooid terwijl de wagen reed. Het drugsafval is in beslag genomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zoveelste slavernijmonument beklad met graffiti, gemeente Rotterdam neemt maatregelen Bekijk deze video » Schokkend: Overleden bultrugwalvis spoelt aan op het strand in Zeeland Bekijk deze video » Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Treurige beelden: lichaam in het water aangetroffen van 93-jarige man in Heesch Bekijk deze video » Tornado in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij Apeldoorn Bekijk deze video » Na plofkraak bij juwelier in Doetinchem krijgt politie deur niet open (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien! Staande ovatie voor tennislegende Roger Federer op Wimbledon Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's