Hart van Nederland: vrouw (51) overleden door omgewaaide boom in Haarlem (video)

Hart van Nederland: vrouw (51) overleden door omgewaaide boom in Haarlem (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 11:52

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw (51) overleden door omgewaaide boom in Haarlem (video) In Haarlem is een 51-jarige vrouw overleden nadat een boom op de auto van het slachtoffer was gevallen, zo meldt Hart van Nederland. De politie bevestigde het nieuws zojuist. BomenHet ongeluk in Haarlem gebeurde in het noorden van de stad. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Kennemerland bevestigde eerder aan Hart van Nederland dat het slachtoffer is gereanimeerd en naar het ziekenhuis is overgebracht. In heel het land waaien bomen om door hevige windstoten, mede doordat bomen in dit jaargetijde in grote bladeren hebben die veel wind vangen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

In Haarlem is een 51-jarige vrouw overleden nadat een boom op de auto van het slachtoffer was gevallen, zo meldt Hart van Nederland. De politie bevestigde het nieuws zojuist.

Bomen
Het ongeluk in Haarlem gebeurde in het noorden van de stad. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Kennemerland bevestigde eerder aan Hart van Nederland dat het slachtoffer is gereanimeerd en naar het ziekenhuis is overgebracht. In heel het land waaien bomen om door hevige windstoten, mede doordat bomen in dit jaargetijde in grote bladeren hebben die veel wind vangen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's