Storm Poly: bomen waaien massaal om in Noord-Holland (video)

Storm Poly: bomen waaien massaal om in Noord-Holland (video)

<em>Storm Poly</em>: bomen waaien massaal om in Noord-Holland (video) Het KNMI heeft code rood afgekondigd voor de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied. Oftwel: er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan door de weersomstandigheden. BomenVanuit Noord-Holland komen er veel schademeldingen binnen, zo meldt Hart van Nederland. Doordat bomen momenteel veel wind vangen vanwege de tijd van het jaar, zijn er veel meldingen van omgewaaide bomen, zoals te zien is in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: grote brand in koeienstal en boerderij in Groningen (video) Bekijk deze video » Zwaarste zomerstorm ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het KNMI heeft code rood afgekondigd voor de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied. Oftwel: er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan door de weersomstandigheden.

Bomen
Vanuit Noord-Holland komen er veel schademeldingen binnen, zo meldt Hart van Nederland. Doordat bomen momenteel veel wind vangen vanwege de tijd van het jaar, zijn er veel meldingen van omgewaaide bomen, zoals te zien is in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's