Hart van Nederland: grote brand in koeienstal en boerderij in Groningen (video)

Hart van Nederland: grote brand in koeienstal en boerderij in Groningen (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 10:59

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand in koeienstal en boerderij in Groningen (video) In een koeienstal en boerderij in het Groningse Warffum heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed. Of er koeien zijn omgekomen, is op dit moment onduidelijk. De brand brak even na middernacht uit in de stal. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit om het vuur te bestrijden, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man die zijn moeder, vrouw en kinderen vermoorden krijgt levenslang in hogerberoep Bekijk deze video » Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video » Zwaarste zomerstorm ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een koeienstal en boerderij in het Groningse Warffum heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed. Of er koeien zijn omgekomen, is op dit moment onduidelijk. De brand brak even na middernacht uit in de stal. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit om het vuur te bestrijden, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's