Zwaarste zomerstorm ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video)

Zwaarste zomerstorm ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video)

Het KNMI heeft code rood afgekondigd voor de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied vanwege zware windstoten door storm Poly. 'Ga niet de weg op, tenzij het echt niet anders kan.'

Zwaarste <em>zomerstorm</em> ooit raast over het land: 'Ga niet de weg op' (video) Het KNMI heeft code rood afgekondigd voor de provincies Noord-Holland, Flevoland, Friesland en het IJsselmeergebied vanwege zware windstoten door storm Poly. 'Ga niet de weg op, tenzij het echt niet anders kan.' Code RoodHet advies van Rijkswaterstaat is om woensdag niet de weg op te gaan. In het noorden van het land ligt het treinverkeer inmiddels stil en ook in Noord-Holland rijden op dit moment geen treinen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ernstig auto ongeluk in Markenbinnen, drie jongens komen om het leven (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Toeslagenouders nemen afscheid van voormalig SP'er Renske Leijten: 'Ze stond je te woord als mens' Bekijk deze video » Woensdag code rood: 'Onweer en zware windstoten, flinke impact mogelijk' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Code Rood
Het advies van Rijkswaterstaat is om woensdag niet de weg op te gaan. In het noorden van het land ligt het treinverkeer inmiddels stil en ook in Noord-Holland rijden op dit moment geen treinen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's