De Oranjezomer: wat vond Johan Derksen van Merel Eks geleende blouse?

De Oranjezomer: wat vond Johan Derksen van Merel Eks geleende blouse?

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: wat vond <em>Johan Derksen</em> van Merel Eks geleende blouse? Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer stond woensdagavond Merel Ek in Den Haag om verslag te doen van het politieke debat dat gaande was over het asielbeleid. Laat premier Rutte zijn kabinet vallen over deze zaak? Een belangrijke kwestie natuurlijk maar minstens zo belangrijk was de outfit van Merel. Zij had nu weer haar zakelijke jasje aan in plaats van de geleende blouse van Hélène Hendriks waar Johan Derksen kennelijk zijn mening over had uitgesproken... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jan Boskamp verwacht uitdagend seizoen voor Feyenoord Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In De Oranjezomer stond woensdagavond Merel Ek in Den Haag om verslag te doen van het politieke debat dat gaande was over het asielbeleid. Laat premier Rutte zijn kabinet vallen over deze zaak? Een belangrijke kwestie natuurlijk maar minstens zo belangrijk was de outfit van Merel. Zij had nu weer haar zakelijke jasje aan in plaats van de geleende blouse van Hélène Hendriks waar Johan Derksen kennelijk zijn mening over had uitgesproken...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV