De Oranjezomer: Jan Boskamp verwacht uitdagend seizoen voor Feyenoord

De Oranjezomer: Jan Boskamp verwacht uitdagend seizoen voor Feyenoord

Woensdag 5 juli 2023 om 17:23

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjezomer: <em>Jan Boskamp</em> verwacht uitdagend seizoen voor <em>Feyenoord</em> Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In een gesprek met Noa Vahle blikt Jan Boskamp vooruit op het aankomende seizoen van Feyenoord, de landskampioen. Terwijl Boskamp enthousiast is over de vooruitzichten van zijn favoriete team, betreurt hij het feit dat zo veel spelers momenteel in de belangstelling staan van grote Europese clubs. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jan Boskamp weet wel raad met Mourinho: 'Ik had 'm een pegel gegeven!' (video) Bekijk deze video » Video: laat Jan Boskamp een Feyenoord-tattoo zetten na landskampioenschap? Bekijk deze video » Jan Boskamp verrast door Rafael van der Vaart: 'Weg jij! Stuur die gozer weg!' (video) Bekijk deze video »
TV :

In een gesprek met Noa Vahle blikt Jan Boskamp vooruit op het aankomende seizoen van Feyenoord, de landskampioen. Terwijl Boskamp enthousiast is over de vooruitzichten van zijn favoriete team, betreurt hij het feit dat zo veel spelers momenteel in de belangstelling staan van grote Europese clubs.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's